Saturday, February 28, 2009

sports day .

act , today is SAMUSKD's sport day . urm , harini aku dgn ainul je skola. smpy schl je tgk field dh hiashias . this year nicer than last year . afte tht , acre start . Acara perempuan agk private skit sbb laki tak boleh tgk . at 12:00 , acre lelaki pulak kat padang . uhh , lupe nk ckp aku msok 200metre beseorangan . agk cuak sbb dah lama tak lari since afte UPSR baii . aku agk tk pecaye sbb aku leh lari dgn agk laju sehingge leh potong-memotong . tapi , aku smpy top 3 je . bile dkt metre yg ke 100 , aku dh kat numb 3 . rumah sukan aku dh melalak lalak ! haha bile smpai metre yg ke 180 lbeh kuang la , aku rse kaki aku dh lemah gile . urgh , aku tk thn & tejatoh sial ! wkeup & finally i lost my bronze medal . " musnahlah musnah impian , utk mgapai bintang " . maybe not my luck . tpi aku menyesal tk push abes-abesan .
the result ;
alfa (hijau) as the winner ,
gamma (kunin) mine , as the second .
sigma (merah) as the third .
beta (biru) the last haha :)) kesian mereka kne boo !
i dont care of the position , the main things is we all enjoy on that day



p/s ; my mum said ; azm mude lg , azm kne buat sunggohsunggoh , kalo tk nnti tue mysl mcm mak . mak pn penah mysl sbb lumbelari , dlu mak lari 4x400 , act org suoh mak masok (harapan) tpi dh nk abes tu mak tumbang . act , mak leh thn lg . cume saje je buat nak tak nak . menyesl smpy skang .

2 comments:

chua:ain said...

semangat ko nih..=.="
ko dpt byk hdiah x?

SitiNurFadhlin said...

yeahhh
ALFA mmg hebat (:
i knw it frm the earlier ,
hahaha