Sunday, April 26, 2009

sob sob :(

Alfatihah utk kwn aku yg telah kembali ke rahmatullah , Muhd Akif Bin Muhd Hussin pada 6.30ptg & Muhd Aqiqi Bin Muhd Ali pada 10.30mlm kot hari Khamis .

Ptg tu aku ade latihan nasyid & balek pkol 4 lbeh kott . Then , amek mak kat kedai . Amek ftn pulak yg tgh BBQ ngn classmate . Bile smpy umah pkol 7 txt shida , shida ckp Akif dh tkde . Aku mcm tk caye lah kan . tgk ade org miscall , aku tktau la knp aku rase mcm nk call balek . sbb sllu kalo ade org miscall aku mls nk call balek . rupenye , mmg Allah nak tunjok kat aku . Caller tu kwn arwah Akif & ckp die xcident . Aku mcm sedih sbb tk dpt ikot dioang pegi tgk kat site xcident tu sbb balek lmbt :( seriesly aku sedih doh .
Akif meninggal kat site pkol 6.30ptg . Mlm tu ktoang ade la smpy 30 org kmpul kt dpn umah sapek nk pegi hospt , smpy hospt je rmai member aku & Cekgu Khoiri , Rajman , Yusni , Adhan , Agilan etc . Then , Aqiqi kluar from KECEMASAN time tu arwah coma nak hantar pegi hospt Klang . ade org kate pkol 10.30mlm otw nk pegi dah nak smpy kott , arwah meninggal .
Esoknye , ktoang pegi tgok pengebumian arwah :( smuga roh mereka dicucuri rahmat , Amiin .

3 comments:

WeBViDeOKLiP said...

alfatehah

moshi moshi said...

ko dpt tgk akip or qiqi x mlm kamis tuh??cmne keadaan qiqi tyme tu??

TheBiL™ said...

huh :(
ak un sdey duhh