Saturday, April 17, 2010

Sport Day

Technical Institute Kuala Lumpur's Sport Day.

takleh tunjuk muka sebenar, aku takut nanti org cari aku smpai sekolah even dalam toilet sekalipun and takleh tidur sbb asyik fikir pasal aku je well hotstuff. tak boleh belaa lah azzam haha.

B for BLUE / BETA


watchaaa! find me if you can haha.

even tak pakai uniform still hebat what haha.

thanks Killa for the photos

New header dude, handsketch tu :) sbb aku tiba tiba terlupa mcm mana nak buat lps dh cut photo guna pen tools paths then move gambar tu masuk kat new page -.-

7 comments:

Dila Jamalia said...

best gila sports day sekolah kau :( custom rumah sukan pun macam coooooool gila tak macam sekolah aku yang kampung habis. herghhh -__-"

AzzamAzhar said...

yeke? aku tgk mcm biasa je hehe.

Aqilah said...

You are welcome. Apa-apa pun Alfa menang jugak wey! HAHA

AzzamAzhar said...

Aqilah, okay fine tahun ni je kot alfa menang haha:P

Marker Hitam said...

COMELNYA HEADER KAUUUUU :*

planet putih said...

wahhhh..
nice2
n cool entry
i'd like inviting u to visit my blog
(^ *)

Shasha said...

Seriouslyy x perasan pun ada yg xpakai uniform time tuh haha :P

Nice pics anyway ;)