Monday, June 7, 2010

Inter-Technical Competition National Level 2010

June 3, 2010 - Thursday

Perjalanan ke Batu Pahat yang lama buat bontot aku nak pecah duduk atas seat bus bukan VVIP. But still proud of our cluster school bus sbb colour bus tu tk mcm bus teknik lain yg colour dia seragam warna moron, ehh marron hehe. Bus sekolah TIKL colour yellow & blue. Then stop dkat SMT Muar turunkan debaters. Then teruskan ke SM Vokasional Batu Pahat perjalanan 1 jam. Then sampai gila bapak dia besar sekolah tu, nak hantar kitorang ke asrama pun jauh gila. Then turunkan barang masuk dorm yg disediakan, sekali lawa gila asrama diorang :)





June 4, 2010 - Friday.

Pagi, pergi dewan yg jauh daripada asrama dan banyak tangga utk persiapan tapak pameran.



Lepas solat jumaat, pakai t-shirt merah & vest Team Project utk persediaan perbentangan projek.

Then, bila tengok project diorang yang hebat gila rasa macam takleh score pulak -.-. Masa yg suntuk menyebabkan present esok pagi. Awek sabah hot *_*

June 5, 2010 - Saturday.

Pakai baju kuning & vest Team Project siap sedia utk present project.


And the presentation was so okayy :) malam tu planning pegi keluar dgn netballers tapi kena tinggal dgn bus. Cikgu kesian tgk ktorang takleh chill lps tu muka tktau malu tumpang bas Teknik Taiping dgn awek awek taiping hahaha. then pergi Batu Pahat Mall, aku beli Tshirt I love myself from giordano. Pastu ada ke cikgu ckp baju ni mcm RM 15 -.-



June 6,2010 - Sunday

Pameran Project daripada pagi sampai petang. Tengah hari, Timbalan Menteri pelajaran nak lawat booth by booth. Then, pengiring timbalan menteri tu yg pakai jaket hitam ni salam lah group members kitorang sambil cakap yg ni JOHAN, yg ni JOHAN.

So kitorang mcm pelik lah kenapa dia ckp camni kan. Pastu sense ktorang mcm boleh menang je. Tapi aku ckp kat diorang relaxx kita tktau betul ke tak kan? Beberapa minit kemudian, Mr Yap penolong kanan kokurikulum pulak bisik kat ktorang kita JOHAN, shutttttt. dengan excited. Pastu aku ckp lagi relaxx kita tktau betul ke tak kan? tunggu announce. Then pergi Padang utk penyampaian hadiah dengan kontijen Selangor/KL. Pastu ada pakcik ni pgg kertas panggil ketua kumpulan rekacipta SM Teknik Kuala Lumpur?, JOHAN! semua happy gila.





Pukul 18:30 bertolak ke KL & smpai sekolah pkul 2 pagi then tidur dkt dorm MPP sbb dorm aku hockey player MSSM.


June 7, 2010 - Monday

Balik rumah THE END :)

4 comments:

Dila Jamalia said...

baju giordano baru. patut la bau kedai.

AzzamAzhar said...

tipu tipu tipu, bila masa kau bau? hahahahahaha

semut mcm kerengga said...

batu pahat :)

bangga
bp mall bestkan?

:)
p/s : i'm batu pahat people ;)

AzzamAzhar said...

BP Mall best jgk :)