Friday, June 10, 2011

Aktiviti cuti sekolah

Kalau time tadika dulu confirm family ajak pergi Zoo Negara tu pun KALAU lah. Sorry lah dah lama gila tak update blog ni since aku malas and takde masa dan takde idea. Baik aku terus terang yang aku malas hehe. Cuti ni aku takde mood pun nak belaja
r entah lah kenapa. Coursework banyak gila tambah lagi dgn homework, cikgu bagi homework banyak banyak lepas tu time cuti relaks pergi melancong. Cuti ni aku sleepover dkt rumah makcik, Bandar Tasik Puteri. Then pagi esoknya dlm pukul 4.30 pg gerak ke Broga Hills, aku igt mendaki sikit je rupanya kena mendaki banyak oh my goat penat pulak.


Then malam tu pergi i-City dgn mereka ni

i-City not bad lah, tapi ramai gila time aku pergi -.-'

12 comments:

Norhayah Mat Yunus said...
This comment has been removed by the author.
adilia amin said...

dh clear lah rambut diaa :)

Ahmad Luqman said...

awat botak

shark said...

jakon !!
baru pergi i CITY ke bang???

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://wisataoutboundmalang.com/

http://www.nolimitadventure.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://www.nolimitadventure.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://www.nolimitadventure.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://www.nolimitadventure.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/