Thursday, December 3, 2009

attention to Ahmad Luqman & Dila Jamalia


haha , kau cabar aku kan Luqman Bhahaha (:

berokmonkeyhoneymoon: jap asal kau roti?
berokmonkeyhoneymoon: kau suka makan roti
mr bread: sbb aku bukan jam
mr bread:
berokmonkeyhoneymoon: ?
berokmonkeyhoneymoon: Eh Jom pegi makan.

berokmonkeyhoneymoon: mkn roti
mr bread: haha sakitttt
berokmonkeyhoneymoon: Eh Jom pegi makan.

berokmonkeyhoneymoon: makan roti
mr bread: adoyy kau ni asek mkn roti je
mr bread: aku td bru mkn roti kaya dgn planta
berokmonkeyhoneymoon: sedap ke taruk planta do
berokmonkeyhoneymoon: haha
berokmonkeyhoneymoon: taruk kaya pastu bakar fuhhhh
berokmonkeyhoneymoon: sedap dila
mr bread: dua keping
mr bread: sebelah ltk kaya sbelah letak planta lah
mr bread: dila ?
mr bread: kau tgh kemaruk dila ehh ?
mr bread: haiyookkk haha
mr bread: habes lah aku post kat blog haaa
berokmonkeyhoneymoon: HAHA
berokmonkeyhoneymoon: hotak kau
berokmonkeyhoneymoon: kau tak nmpk ke keyboard tu
berokmonkeyhoneymoon: g dengan d dekat dekat
mr bread: jauh jgk tu ,
berokmonkeyhoneymoon: post ah kau aku cabar
berokmonkeyhoneymoon: haha
mr bread: ada f
mr bread: okayy aku post haa
mr bread: tunggu kau



hahaha :P sumpah tak edit apa apa , original weyy Hee :D

7 comments:

Ahmad Luqman said...

takda kerja

Dila Jamalia said...

eh? kau member mak nyah ni? kau kenal aku ke ha? sedap gila lah ish kau ni. g dgn d kan sebelah je. -.-"

Dila Jamalia said...

kau saja follow aku kan supaya aku baca ni. ape la. fitenah! :P

Ahmad Luqman said...

babi sape mak nyah

mr bread said...

yeahh korang gadoh harharhar (: ada F antara G dgn D .

zainalalieff said...

Ada huruf F la antara G dgn D.

*sebok menyelit tiba tiba.

AzzamAzhar said...

zainalalief , yeahh haha .