Sunday, December 6, 2009

balik kampung

kelmarin kat kampung , sembelih ayam aku kne cabut bulu aym haha
dkt kampung pesta sakit mata , ramai sakit mata berjangkit taktau lah sape yg pembawa virus sakit mata semua sepet mcm apek haha

ape barang letak gamba bibik kat blog haha , ni nenek aku (:

dari kampung ke kg Bkt Kapar wedding aunty then balik makcik hntr smpai bus station Klang yg gila loaded dgn pendatang asing haha . Aku & Ftn naik bus Seri Warisan , driver gila terukk :

1. sukati meludah ke luar tingkap sedangkan ada kereta kat sblh , lain kali prepare lah tupperware utk ludah ape daa machaa haha
2. langgar traffic light ish ish dah la bwk bus klau bwk kereta takpe lah .
3. buat jalan sendiri , dia potong ikut kiri sedangkan kiri tu jalan yg tak boleh dilalui kenderaan <-- skema haha .
4. dia ckp kat passenger bus tu bodoh , kurang ajar sungguh nasib baik org tu tak dgr sgt . driver tu lg bodoh tktau undang undang jalan raya dah la buncit .
5. aku dgn adik duduk frontseat btl btl blakang driver , seat ktorang takde aircond panas gila .
6. gear bus agak rosak sampai dia nak msuk gear pun kne sentap sentap .
7. aku pening pastu tido kejap dlm bus yg tak berapa menarik ni haha (:
8. driver paling batak aku pernah nmpk suka hon hon , mcm budak budak suka main hon haha

lepas ni tknak naik bus tu lg kot , melainkan darurat haha (:

8th December , Selasa pegi MRSM Tun Ghafar Baba for UKKM

visit my new photoblog : AzzamAzharPictures Photoblog

* aku nk buat contest tp kan ada ke yg nk join ?

2 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

nak buat contest ke?

(tetiba mata blink2)

mr bread said...

maybe , tp kne tgk rating contest ni dulu ramai tak nk join (: