Tuesday, December 22, 2009

Contest #1

ENDED

Dah byk blog buat contest and now my turn Hee :) mungkin contest ni tak berapa mencabar sgt sbb sebagai cubaan pertama sahaja (:

the question is : Berapakah bilangan helaian rambut saya ?
haha , tipu je .

this is the real question : Berapa banyak post saya daripada mula hingga hari ini 7 Disember 2009 setelah ditambah dgn 4 tolak 50 darab 2 bahagi 2 dan kuasa 2 :D

jumlah post + 4 - 50 x 2 / 2 & kuasa 2

so , forget all the post after 7 December 2009

hantar jawapan korang sebelum 23Disember2009 ke email :
curiousboy94@yahoo.com
azmazmazm94@hotmail.com

Sila sertakan Nama & Phone Numb , pemenang akan diberitahu melalui SMS (:

Grand Prizes : Sebuah kereta mewah <--- tipu je .
Sekiranya anda memenangi pertandingan ini hadiah menarik akan dipos kerumah anda (:

Siapa cepat dia dapat (:

Jom Join Contest ni !
Thanks for joining , need more (:

6 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

huwaa~
keji siot~
takde archives~
hahaha~

takpe2~
akan ku kira secara manual~

AzzamAzhar said...

haha :P yeahh kne guna kepakaran mathematic kan cikgu ?

Dila Jamalia said...

weh apasal name aku takde sayang? bagi jawapan disini boleh? emel saya babi sudah tak boleh bukak.

AzzamAzhar said...

boleh je , hurry up dh nk close dh ni :D boleh boleh boleh :)

Dila Jamalia said...

841.

AzzamAzhar said...

thanks for joining