Wednesday, December 23, 2009

Drumroll for the Winner !

I am proudly to say that my contest ended :)
Drumroll JengJengJeng , big applause for the only winner Zainal Alieff (Cerita Kita) he is the first contestant with the correct answer . Also thanks to Nur Adilah , Ahmad Luqman , Dila Jamalia and Farah Atira for joining this contest :) I know that I have not really much entrants . Zainal Alieff will get the grand prizes which is something that not really great and the others four will get this limited edition dollpen keychain which is only five in my house haha . There are one extra dollpen keychain for first commentator of this post , so quickly click the talkin shit button and it enough to say chop ! haha :D
And please email me your fullname , home mailing address and phone numb ASAP to curiousboy94@yahoo.com

19 comments:

zainalalieff said...

yahoo! haha. makaseh azzam :') tak sia2 aku guna kepakaran maths aku hitung 10 post setiap page. haha.

AzzamAzhar said...

yelah dah blaja addmath lah katekan hahahaha :P email aku information yg kau nk tu tau !

AzzamAzhar said...

*info yg aku nak . Come on people sape nk extra gift tuuuu ckp chop . Zainal tak boleh dpt hadiah extra ni haha :P

zainalalieff said...

addmaths pun takat lulus je weyy. haha.

zainalalieff said...

ahh mana boleh! aku first commenter.

Dila Jamalia said...

chicken chop. aku nak dua pen.

AzzamAzhar said...

mana boleh korang dah dapat lah haishhhhh :P

AzzamAzhar said...

chicken chop tak diterima hahah , kau takleh dpt dua lahhhhhhhhhhh aiyoo :P

Dila Jamalia said...

since keputusan PMR keluar esok otak aku cm ting tong sikit hari ni. ecely aku dapat 1pen ke 2pen ke tak dapat langsung? maaf lah, kau ada seorang kawan yang blur.

N Athirah said...

Just say 'chop!' saja ka??? Hehehe...

Sebenarnya saya kurang faham apa yang tertulis dalam entri ni. Sebab b.i saya tak pro... faham mcm tu-macam tu saja.
Tapi yang pasti, contest ni dah ada pemenang...

so... tahniah kepada pemenang tersebut yang kebetulan sebaya dengan saya :-)

Kepada bekas calon PMR ni pula, Good Luck for your result esok ^^

AzzamAzhar said...

Dila , kau mmg dpt satu pen sbb kau join contest ni haishhhh . ni mesti otak bergegar kuat sgt sbb cuak esk amek result haha .
N Athirah , yeahh kau lah yg dpt pen extra tu email kat aku information yg aku nak okay :D

Ahmad Luqman said...

Aisehmen aisehmen! Aku baru tau Zainal tu form 4 ingat kan form 3 jugak. Haha.

Ahmad Luqman said...

Aku dapat apa-apa? Kalau ada kau tahu kan alamat aku.

AzzamAzhar said...

Luqman , haha dia mmg form 4 lah gila . aah kau dpt tau tau

Ahmad Luqman said...

Kau bagi tahu lah jawapan dia berapa? Aku nak penumbuk si Zainal ni. Haha. Kau mesti bagi dia Daim satu pack kan?

zainalalieff said...

DAIM?! sedap tu. mentang2 baru balik dari langkawi. haha. *mcm betul je tekaan luqman tu.

Err thanks N Athirah. untung ye awak dapat lebihan pen tu. haha.

AzzamAzhar said...

sesi tumbuk menumbuk haha :D tak do Daim aku dh nk hbes tinggal sket haha . Klau Zainal nak Daim jugak boleh tp January depan dapat bole bole ?

zainalalieff said...

Lama sgt. bagi je la ape2. tak sabar doe nak skola :')

AzzamAzhar said...

aku bg kau satu set baju skolah lah hahaha :P aku rasa mcm malas gila do nak post brg korang haha, tp aku kne post jugak!