Saturday, January 9, 2010

Attention to Followers , Readers , Silent Readers or even strangers :D

Announcement :)

'TingTong* , perhatian kepada semua pelajar pembaca . Di sini ada satu pengumuman blog ini akan bertukar URL kepada encikroti.blogspot.com harap maklum TingTong*'

As what you seen in my blog , aku dh tukar Header , Layout & Title . Lepas ni aku nak tukar URL pulak . So kepada follower , manage blog yg anda follow dan tukar URL mrbreadphotographer.blogspot.com kepada URL yg baru iaitu encikroti.blogspot.com . Paham ? Kepada kengkawan yang link saya kat sidebar pun sama manage lah blog anda supaya org kelik saya banyak kali hehe :D Post ni ditujukan khas kepada follower & Peng-Link . Actually nk tukar time post yg ke Seratus(100) tp nafsu kuda sangat nak tuka tak sabar sabar . MaybeMungkin aku akan tukar URL ni pada hari Isnin (11Januari2010) Malam okay ? Sekian , Harap Maklum .


Terima Kasih kat aunty sbb hadiahkan aku Contact Lens ni tak edit langsung melainkan crop abaikan mata aku yg senget tu x(

Dah ramai nak pakai DSLR , rasa mcm dh tak exclusive je ada DSLR ni :(

19 comments:

Dila Jamalia said...

euw muka berminyak! haha

AzzamAzhar said...

berminyak sbb snap pkai flash :D

Dila Jamalia said...

maQ itEw mAraH auW TypOo OuwRunk. tengok aku dah bejangkit budak kelas aku -.-" heh aku pernah zoom muka kau doh banyak jerawat! bhahahaaa xD

AzzamAzhar said...

Ishh kejam gila main zoom zoom , jerawat tak tentu kadang dh kurang nnt bertambah lg haihhh :(

zainalalieff said...

eh tu mata kau? wuisyy. warna apa contact tu? haha.

AzzamAzhar said...

haha mata aku grey

Aifi said...

time kaseh jer???

AzzamAzhar said...

Habes tu ? haha :P

Ahmad Luqman said...

fuyooo contact lens bape ringgit? rasa apa weh pakai benda tu hahaha.

AzzamAzhar said...

Lens beli kat blog shop je lah RM 35 , tak rasa apa cuma org asek tgk mata je haha :P

Ahmad Luqman said...

ada link tak blog shop tu? hehe.

zainalalieff said...

A'ah. masa pakai tu mesti sakit. sentuh eye ball. ee. lagi-lagi baru lepas makan cili -_-

AzzamAzhar said...

Lqmn : rasanya RM35 sbb aunty aku beli ready stock RM50 (2pairs) jj-lens.blogspot.com

AzzamAzhar said...

tak sakit lah rasa geli geli hahaha , okay je

MaryamMahfuza said...

betul, ramai dah sangat pakai.
macam da tak sepesel.

AzzamAzhar said...

MaryamMahfuza : woahh , seriesly dh tak rasa limited kan . Klau pakai manual mmg tabik lah hehe aku mcm puji diri sndiri je hahah :D

zainalalieff said...

Manual users FTW! Haa, cakap pasal manual. jom beli SLR pulak? murah-murah jeee.

AzzamAzhar said...

FTW ? FuckTheWath ? hahahahah :P buatpe nk beli aku dh ada lah

zainalalieff said...

analogs? okay aku jealous. haha. banyak benda dah aku jealous dengan kau.