Tuesday, January 5, 2010

School Sucks But I Like it !

4 Januari 2009
Abaikan tajuk tu huhh , tadi hari pertama persekolahan 4 Januari 2009 bagi negeri Selangor dan yg bersekutu dgn nya :D kecuali Amer yg start semalam menurut Luqman .

Air panas membasahi tubuh dikala keheningan pagi
boxer baru disarung kaki sebagai permulaan
Butang baju kuning segan silu masuk ke lubangnya
Tali leher seakan menjerut leherku
Seluar hijau disarung ke kaki dan bertemu si boxer
Songkok baldu hitam bagai tengkolok gah di kepala

Aku tak pernah merepek gila hiperbola camni haha , ku sangka kan redup hingga ke petang rupanya panas waktu petang haha aku igt dah boleh balik awal lah td kan , rupanya ada kawad kaki utk watikah pelantikan pengawas erghh . Penat gila kot tambahan lagi bila balik sekolah naik cab india yg agak nazak sbb yg hntr aku pegi skolah dh amek anak dia tgh hari td , cab smpai hospital then jalan kaki smpai rumah (aku bukan dok kuartes cuma perumahan aku kat blakang hospital) penat gila :( Aku tak macam korang nnt mak bapak korang amek , lgpn abah aku kerja mak takot drive Huuu :( Planning esok tknak pegi latihan kawad terus balik , ape aku kesah haha :P Memandangkan korang tknak buat entry pasal first day school bersama sama biar lah aku membawa diri buat sorang sorang haha . Td text Dila tanya dia first day , dia kata okay mendapat sambutan maybe dia hot haha :P Dean mungkin akan bertolak ke Kelantan 8 Januari , buat masa kini tiada berita daripada Zainal

5 Januari 2009

Tadi otw pegi Sekolah , tak sangka benda nak jadi . Ktorang accident teruk sikit kot , sbb kereta bahagian depan kanan kemek agak teruk . Aku duduk kat rear seat tengah time accident tu kaki kiri aku masuk bwh seat kiri , kaki kanan aku masuk bwh seat kanan dan bengkak sebab kne besi seat tu kot . Yang duduk kanan aku kepala benjol , yg seat dpn kiri gigi susu dia patah tinggal separuh kesian :( Time accident aku sempat tutup kepala aku pakai bag sekolah & time tu aku dh mengucap dah takot takot :( Motif aku cerita kat korang , pakailah seatbelt okay ! Ohh lupa nak cakap yg aku dapat course account agama ? ada subjek Additional Mathematics , Mathematic Modern , Pend Syariah Islamiah , Pend Quran & Sunnah , Bahasa Arab Tinggi . Tp aku mcm kurang minat subjek subjek ni kecuali Add Maths & Math Modern . Sekarang tunggu jawapan dari sekolah yg aku apply , hopefully dapat then boleh pindah :D

aku masih hidup , Alhamdulillah :)

7 comments:

Ahmad Luqman said...

mcm pernah nampak muka tu ;P ceh

AzzamAzhar said...

muka cartoon tu mcm cartoon yg kau slalu lukis lah kan ? hehe hbes tu aku tktau nk pkai effect mata camne yg nak nyatakan aku masih hidup dan tidak seperti dlm gambar tu :D

Ahmad Luqman said...

eh suka hati kau lah nak lukis mcm mana hahaha ;D aku saja je

Melody of Lexy said...

hah? accident!
nasib baik ko idup lagi... kalau x hilang la sebuah/sebiji/sebutir blog yg aku slalu layan :)

AzzamAzhar said...

Jebon : hehe ape ape lah
MelodyOfLexy : Alhamdulillah hidup lg :) terima kasih kerana melayan hehe

Dila Jamalia said...

ecely sekolah aku super-duper-suxx. aku tipu kau.

AzzamAzhar said...

haha ape lahh kau ni