Saturday, February 13, 2010

Kehidupan yang berbeza dan awesome di dunia baru :)

Happy Chinesse New Year
1. Homework wajib ada setiap hari, so jangan harap nak tidur petang kat dorm memang tak boleh sbb homework mcm harammmmm banyak -.-

2. Time majlis penutupan suai mesra asrama, ada malam kebudayaan then kne buat sketsa pasal P.Ramlee dan aku terlibat tapi tak sempat nak masuk pentas. Yang best pentas tu ada tirai and light effects.

3. and minggu lepas ada 2nd intake pulak masuk and diorang kerek & berlagak -.- but some of them baik and mostly come from Kuala Lumpur. Kaya raya & ada yang dari lord family.

4. Aku ni kan batak gila pegi outing kat midvalley pakai baju tshirt TIKL colour purple haha. Semua orang tengok aku, bangga gila. itu lah cara cara nak market muka ye adik adik.

5. And such a horrible night when i saw pocong in my dorm. Tgh tidur kan, tetiba dgr bunyi bising then tengok tengok lah then ternampak pocong yg loncat loncat melanggar locker. lepas tu aku terus selimutkan badan & baca ayat ayat. lepas tu dgr pulak suara wehh dah kantoi wehh cepat lari lari. the real story is : pocong tu adalah hasil rekaan budak form 5 yg saje nak menakotkan org. pocong tu saje langgar locker biar orang bangun and kwn kwn dia yang lain meniarap pastu menghilai. lepas tu time dah kantoi tu pocong tu nak keluar dia ckp wey aku tak nampak jalan dan terhantuk LOL. and ada kawan aku sorang ni bila nampak pocong je dia terus astaghfirullah banyak kali.


6. aku tak banyak idea lah semenjak masuk asrama, selalu kalau kat rumah ada idea je trus apdet blog tapi sekarang kne buat note pasal apa yg aku nak tulis kat blog.

7. Ohh aku eksaited nak jadi Briged Bestari (jawatan yg akan bekerja pasal IT, photography, PA System etc etc) specification yg dia nak ada pada aku. SuperDuper Eksaited then aku practise buat cover magazine sekolah hehe :


Adobe Photoshop CS3 Extended

10 comments:

Dila Jamalia said...

cover magazine kau kosong sgt ah bahagian tgh tu. cuba lagi ye. ceh aku bagi nasihat macam aku sifu kau pulak padahal aku lagi teruk buta potosyop.

zainalalieff said...

ooh cambest!

AzzamAzhar said...

Dila : yeke? okay. tahutakpe weh haha.

Zenal : ape yg cambest tu?

Ahmad Luqman said...

Sekolah biasa ni pun homework dah setiap hari inikan pula ---

zainalalieff said...

pengalaman pocong buatan senior. haha.

Candy Dandy said...

pengalaman pocong yg menarik.. haha..

AzzamAzhar said...

Luqman : Tahutakpe -.-
Zenal : Ohh mmg best first time dlm hidup haha.
Candy : thanks:)

Aqilah said...

Oh budak TIKL rupanya! Masuklah Briged Bestari. Sangat best oh and sangat happening ;)

Aqilah said...

Oh budak TIKL rupanya! Masuklah Briged Bestari. Sangat best oh and sangat happening ;)

http://www.flickr.com/photos/aqilahsedek

AzzamAzhar said...

Qila : alamakkk, okay nnt i join :D