Thursday, September 9, 2010

Eid 2010

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.
Ehh, mcm first time je bagi salam dkt post (: Raya 2010 ni kan, first time aku pasang pelita sepanjang 16 tahun aku hidup ni *bangga gila kan. Malam raya tiba tiba pulak kampung aku ni blackout, nasib baik aku pasang pelita. See, ada hikmah kan aku pasang pelita. Sony Ericsson Yari aku ni banyak pulak berjasa time malam raya ni, aku kena suluhkan pakcik aku buat kerja simen tangga blkg rumah nenek aku ni sambil online Facebook :D

ni lah pelita yg aku pasang (:
First Day Of Raya,
Pakai baju melayu tahun lepas, tapi tukar dgn Along (: tangkap gambar family lepas tu duduk dalam bilik tk buat apa. Bapak bosan -____-

Nampak kan tumbesaran aku dlm masa setahun, makin hengsemm

Second Day Of Raya,
pergi Family Gathering Ayob Bin Akil.


Third Day Of Raya,
Pergi Family Gathering Kutik.




Fourth Day Of Raya,
Pergi raya rumah kawan Along yang gila gedabak besar.
Malam - Off to Banting

Fifth Day Of Raya,
Balik kampung Mak pulak dekat Teluk Intan, Perak.

3 comments:

Dila Jamalia said...

eh asal kalau kau update pape kat blog die tak naik kat aku punye link ha? entri ni pun aku baru bace hari ni. dah 9 hari -.-

amira ilyani said...

tk tinggi tinggi pun kau budak. HEHEHEHEHEHEHE

AzzamAzhar said...

Dila : Tak lah, aku simpan post ni lah hehe

Naie : Kau penah ukur tinggi dgn aku ke time aku form 3? hahaa