Saturday, September 4, 2010

finally

Hari ni bangun pukul 9 lepas terkejut dgn kejutan kakak, ckp dgn mak kejutkan pukul 8 tapi dia tak kejutkan pun. Hari ni pergi Times Square untuk beli sesuatu untuk dipakai hari raya Kalau tak bogel lah aku raya kedua ni sure ramai usha aku WAWW. Baju melayu dah ada untuk raya pertama, seluar jeans dgn belt pun dah ada. Sekarang tinggal top je belum. Sampai je TS tgk crowded gila. Pastu pergi Romp pun crowded tapi aku masuk jugak, bahang, bau ketiak, masam. tapi aku tahan sbb nak beli jacket yang aku dah target 3 minggu lepas (: And beli t-shirt kat kedai apa tah. Finally, setelah sekian lama tak makan Chocolate Indulgence, tadi aku beli dan umphh
Whatever lah

11 comments:

husna said...

kena bawak mask lain kali.
terlindung dari h1n1 dan bau masam masam manis.

AzzamAzhar said...

yeah good idea, lps tu mati tak bernafas haha.

zainalalieff said...

eh eh cake sijil indulgence!

AzzamAzhar said...

sijil?

Ahmad Luqman said...

kelibat lelaki itu ialah aku. haha

Azrul Arm said...

dan . . bau masm melekat kat azam ! azzam dh busuk dooe . *wink wink

AzzamAzhar said...

Luqman : Bila masa pulak aku nmpk kau. Nak dgn perempuan hot je -___-
Bad : Aphal pulak do?

Zaidi Hamid said...

Selamat hari raya Azzam. Siapa lelaki berkepit dgn blonde tu? Curious aku.

AzzamAzhar said...

Thanks. Selamat Hari Raya juga, Lelaki tu someone that i really respect him very well.

syafiqah ezam shah said...

aiyoo.bau ketiak tu yg tak tahan tu.

Dila Jamalia said...

sape laki tu?! hmmm artis?