Sunday, November 7, 2010

Nak update ke tak?



Tapi dah update pun, nk buat mcm mana kan. Post ni tak panjang sbb skrg ni macam macam nak buat. Study utk exam, Pergi Central Market buat button badges class. Cerita pasal Central Market ni kan, tadi time aku balik dari KTM KL Central ke KTM Klang kan ada lah seorang perempuan minah salleh. Seriously sexy meoww, dia pakai baju net & nampak dia punya baju dalam dan dia punya BOB. Lepas tu lelaki dalam train tu asek usha je dia punya haha. Thats All. Sekarang ni exam week. So, Ya Allah kurniakanlah kecemerlangan kepada Mohammad Azzam Bin Azhar dalam Peperiksaan Akhir Tahun ni dengan keputusan 10 A aminn (:

3 comments:

Dila Jamalia said...

kau pun usha sama, jgn tipu. -.-' btw, design badges korg terlampau creative smpai susah nak faham.

AzzamAzhar said...

hahaa

a n a s t a s y e a said...

biasa la lelaki .. =)