Friday, November 26, 2010

Peluh seminggu

Bayangkan baldi penuh dengan peluh seminggu. Menggelikan bukan? Tapi aku tkde lah masukkan peluh dalam baldi. Aku kena buat dua kerja dalam seminggu berturut - turut, kalau peluh tu aku tadah sure sebaldi.
Aku dah dapat kasut yang aku idamkan (:

1. Pertandingan Lalulintas Sekolah Malaysia, alaaa yang polis byk menghabiskan surat saman dekat program ni.
2. Pertandingan Inovasi (Kategori Sekolah Menengah) - Kalah -___- perlu ke cakap aku kalah?

gambar atas : Tengah hari habis Pertandingan Lalulintas terus ke Bukit Jalil untuk Pertandingan Inovasi.


8 comments:

Nunaa said...

Hahaha motor tak praktikal. Penat debat dgn siapa ntah, tak kenal langsung. Main tembak je :p

AzzamAzhar said...

Eh sapa ni?

Nunaa said...

One of the visitors

AzzamAzhar said...

Oh, awesome. From which school?

Nunaa said...

mrsm kuantan; yang macam org gila jalan merata tempat pakai uniform sekolah :p

AzzamAzhar said...

Ohh, sorry tak perasan pulak. Masa korang dtg booth kitorang tu sape yg present project dkt korang?

Nunaa said...

Tak ingat lah siapa tp bukan u lah

AzzamAzhar said...

Okay