Thursday, December 2, 2010

Professional Photographer wannabe

Rugi siapa tak kenal seseorang yang kononnya jurugambar profesional ni, Dia ni kawan saya dan dia suruh saya promote kan dia punya website yang baru buat dua hari lepas. Ni website profesional photographer tu. Okay click link tu cepat. Sebagai langkah keselamatan bagi memastikan anda tidak tersalah masuk ke web lucah dan masuk ke laman web yang sebenar. Bila dah click link tu akan keluar page yang ada muka handsome photographer tu pakai jacket berkilat yooo. Lepastu title website seperti yang tertera pada gambar ni. Kalau tak keluar jugak refresh page tu :

Bila you all click button About, baru korang boleh tau sape owner yang kononnya hebat sangat tu, baca dia punya brief biodata yang saya bulatkan tu. Dengan muka bajet handsome pegang DSLR. Tapi dia memang handsome kan?

Kalau nak tahu sejauh mana kehebatan photographer ni, click Gallery untuk tengok masterpiece dia. Kalau nak tengok lagi besar click dkt gambar. Kalau nak tengok lagi banyak click dekat arrow yang saya dah bulatkan merah tu.

Mana tau ada yang berminat, korang boleh dapatkan servis fotografi daripada dia, just click button contact and send an email or add fb dia. Maybe korang nak suruh dia shoot untuk band or wedding or family potrait and many more. Bayaran tu deal dengan dia lah. Korang belanja dia makan pun boleh kot.

Lepas korang dah tengok semua gambar dia, comment lah sikit. Click button feedback seperti yang saya bulatkan tu, dan click button Add Comments mcm yang saya bulatkan tu jugak and fill in form and comment.

Bagi pengguna facebook, anda juga boleh click button like. Tu pun kalau anda suka website ini.

Selamat mencuci mata :)

14 comments:

HaniDarla said...

cehh aku ingat kan sape tadi -__-

AzzamAzhar said...

Hahaa

Iqa said...

Best gila :)
Aja la pakai DSLR :D

AzzamAzhar said...

Boleh je

Nur Najihah said...

DSLR mahal x?huhu..

AzzamAzhar said...

Depends model lah. Paling murah 1.8k mcm tu lah. Kalau secon 1.4k/1.5k kot.

zainalalieff said...

hensem la abang ni.

Nuraj said...

cool!=)

AzzamAzhar said...

ZainalAlieff : Yelah tu handsome.
Nuraj : Thanks

Ayyman Rahim said...

Good blog. Nice one :)

Dila Jamalia said...

peh jeket kilat dengan baju petak-petak butang sampai atas. PEWIT SALUTE LAH WEBSITE BARU :D

AzzamAzhar said...

AyymanRahim : Thanks Dude :)
DilaJamalia : Baru lah hensem butang sampai atas, thanks btw

alya ! said...

kawan?
yo la tu..
papepon,
gile punye smart!

AzzamAzhar said...

Alya : hahaa, trick. Thanks