Friday, December 31, 2010

Azam 2011 nak anak ramai

anak tunggal

sepasang kembar

kembar tiga

kembar empat

Title post macam orang baru khawin. Gila doh kalau anak kembar sampai empat. Susah nak bagi nama, Azzam, Azzim, Azzom, Azzum wow. Gambar ni shoot sendiri sebab malas nak pergi kedai yang ada studio untuk snap gambar berukuran passport, rupanya boleh buat sendiri. Mula mula amek selimut buat background kalau boleh warna hijau biar senang nak edit background. Lepas tu photoshoot lah. Lepas tu edit background. Bila buat sendiri baru puas hati boleh shoot banyak kali. Mana tau muka kita, maksud aku muka kau hodoh gila then kau boleh edit. Kalau shoot dekat kedai dia snap dua kali lepas tu edit sikit terus print, mana tau time tu kau tak ready muka cute kau. Awal tahun kan kena lah sediakan gambar berukuran passport.

Dah penat berlari dari topik, azam AzzamAzhar untuk tahun 2011 ni tak prepare lagi. Tapi yang pasti, mencapai kejayaan cemerlang SPM 2011. Kejap gila dah besar, kejap gila dah jadi senior. Rasa macam semalam mak aku bersalinkan aku. Rasa macam semalam mak tukarkan lampin. Rasa susu yang mak buat semalam still rasa lagi sampai sekarang. Rasa macam semalam mak cucikan berak. Rasa macam semalam jumpa kawan tadika.

10 comments:

. sabrina . said...

fuh azam tggi azam kau . -.-
kau shooot terbaek :)

Amira Ilyani said...

wei apasal rmbut mcm ???
HAHAHAHHA

AzzamAzhar said...

Shoot biasa je lah.
Naie rambut mcm hensem kan? haha

E.V.L.$ said...

hahah
==' okay cool

Afzainizam said...

Welcome..Happy..New..Year
╔══╦══╗╔╦╗  
╚═╗║╔╗║║║║ 
╔═╝║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║║    
╚══╩══╝╚╩╝
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Selamat Maju Jaya... Di harapkan Tahun ini adalah terbaik dari sebelumnya...

Bulatkan tekad mencapai impian ... Bukan sekadar manis dimulut.. Bukan sekadar hangat-hangat tahi ayam

syafiqah hazirah said...

hahaha..hensem la kau!

ms.emoordinary.blogspot.com said...

kelakarnye...blog sape ni?

Johana raisa said...

haha setuju. biasa dah pergi snap kat kedai lepas tuh hodoh gila. geram betul. selalu amik gambar pasport guna kain sekolah. kan warna biru haha.

ama said...

Aku selalu jugak shoot sendiri gambar cenggini. jimat sikit tak. heh!

amirul said...
This comment has been removed by the author.