Monday, December 27, 2010

Wall Of Fame

Ingat Hanis Zalikha je boleh masuk paper? "riak gila lah Azzam ni. Taknak kawan!" kata pembaca. Pertandingan ni dah lama basi, baru skrg masuk paper. Menggelabah aku cari paper Utusan Malaysia, yelah dah tengah hari baru kawan aku inform. Pergi kedai jual paper semua dah habis. Lepastu call Majikan / Boss / Mak suruh belikan paper. Boss mesti lah eksaited tengok pekerja dia masuk paper kan. Dia pun beli kan lah. Kalau korang beli Utusan Malaysia hari ni cari lah, lepas tu potong artikel tu, laminate dan tampal di pintu bilik tidur korang okay.

9 comments:

Rosizatun Najwa said...

Kenapa gambar Encik Azzam nampak macam tampal 0.o?

AzzamAzhar said...

saya hightlightkan gmbr saya sbb tu nmpk mcm tmpl.

Farhan Kamarudin said...

Azam memang. Gambar dia semua nak glam Hahaha

Asyraf Azmy said...

perghh, apasal gambar kau je yang kena spotlight, cerah gila. tak adil bagi budak lain

Azrul Arm said...

aku pon penah masuk surat khabar la derr . x yah bajet sgt ahh ! haha . gmba zaimm besarr doee . haha . :)

AzzamAzhar said...

Hahaha ni kan blog aku.

amira ilyani said...

tinggi jugak kan ajir, anwar, zaim =____= HEHEHE
nnti laminate tmpl kat galeri eh, next year kasi gempak buat dekat kereta pulak, boleh masuk tv!! ;)

AzzamAzhar said...

Azzam pun tinggi lah.

Cee Em said...

Amboi kau, kau ingat kau sorang je nak glamour? Haha