Saturday, December 26, 2009

Brand New Blog ?

Suatu Petang Yang Best , Seorang Lelaki sedang cuci Kereta sambil diperhatikan dua perempuan hott iaitu jirannya

Lqmn : ( Cuci Kereta )
Dila & Dean : Hye Abe hensengmmm mu dok buatpe ?
Lqmn : Erghh Erghh Erghh ( muka berak )
Dila & Dean : Ehh abe nape muka mu cengitu ?
Lqmn : tengah berak , haishhh korang ni tk nmpk ke aku tgh cuci kereta tanya pulak ! ( marah )
Dila & Dean : Eiuwhh garang lah abg ni , jom kita borak dgn Abg Azm pulak lah hahaha .

tapi malangnya Azzam sedang sibuk menaip entry ni . Kebetulan Amer sedang menyidai baju dan Zainal menyapu halaman rumah ( housemate )

Zainal berbisik kepada Amer : gedik gila dua pempuan tu , tau lah blog diorang hot haha :D

Stop , dah takde idea lah korang nk sambung sambung lah hahaha :P
banyak gila link

Actly , tengah fikir tajuk apa yg sesuai utk blog ni sbb aku nak tukar URL & title blog ni sbb bosan kot URL aku :( Need suggestion for the new title , comment here . if tajuk korang terpilih , Link percuma seminggu kat Sidebar .

Btw aku dah ada bau bau phone baru ni Sony Ericsson Yari smart tak ?

16 comments:

Marker Hitam said...

Aku panggil Dila nnt. Serang blog kau dengan Zainal haha. Takpayah tukar url do. Susah nnt follower kau nk cr. Tp kalu kau redirect (entah betol ke tk aku eja) awl awl tkpelah.

AzzamAzhar said...

cehh aku tak cuak dgn korang hahaha :P yeke haihhh . nnt aku dh dpt url yg best aku bgtau dulu baru aku tuka :D

Ahmad Luqman said...

waklu! haha.

www.blog-waklu.blogspot.com
www.biar-betik.blogspot.com

URL ni takda orang lagi. Cepat!

AzzamAzhar said...

cehh mana kau tau tkde org guna lg haha . terima kasih encik jebonn :P tp tak best lah aku nak buat title sama dgn url :)

zainalalieff said...

www.handsomebread.blogspot.com takpun, www.hahahandsome.blogspot.com

taktau apsal semue bertemakan hensem. haha.

AzzamAzhar said...

Maybe sbb aku handsome kot haha :D

Ahmad Luqman said...

mana aku tau? try je lah pegi kat address tu, roti!!

Marker Hitam said...

SE tu mcm gempak. Tp aku rasa mst kena jaga macam jaga mak sendiri. Baca bebetol. Mak, bukan Makwe. Sebab kalu jge mak mmg kena yg terbaik kn.

rotibakarhangus.blogspot.com // lebih sedap kalau disapu kaya!

Dila Jamalia said...

utk url, kau kena buat something yang senang diingat orang. macam akubukanjemsbon.blogspot.com, markerhitam.blogspot.com, kacangberangan.blogspot.com ehem ehem.

tp if kau tukar url kau kena bg tau semua followers kau nnt diorg lost updates.

kau buat la roti.blogspot.com. simple gila, orang mmg ingt smpai mati. kalau nak power sikit encikroti.blogspot.com.

Dila Jamalia said...

rotibakarhangus.blogspot.com tu susah!

okay cuba kau hafal ni dalam masa 3saat.

akupalingcomeldiduniakalahadibahnoorcomel.blogspot.com

okay fail! buat simple sudah.

Marker Hitam said...

Dila, memang ah nk yg senang ingat. Tapi nk jugak uniknya kan? Haha. Tp yg encikroti tu mcm comel do. encikroti.blogspot.com. Fuhh cayalah!

Dila Jamalia said...

yes dean sokong encikroti.blogspot.com aku. ada sokongan.

AzzamAzhar said...

aiyoo Luqman dh marah haha :P
Dean & Dila , rotibakarhangus & encikroti tu menarik gak akupalingcomeldiduniakalahadibahnoorcomel.blogspot.com ! hahaha :D

Amer. said...

Amboih. Thanks.

Korang buat tribut untuk Dean tak ajak aku pun, sedih gila. ---.---"

AzzamAzhar said...

haha , dah hang tak on ym haha :P

zainalalieff said...

okay aku pun setuju pasal ecikroti.