Saturday, December 26, 2009

Siti Nurdiana Ismail

Aku ada cerita hangat malam ni , please pay your attention . Aku nak cerita pasal satu makhluk Allah ni . Mata dia tajam , berambut panjang mungkin , suka gelak mcm hantu , gigi yang sukar untuk dikatakan . adoyyy mcm cerita hantu lah , aku tktau mcm mana nk buat intro haihhh

Dikenali sebagai Dean atau nama penuhnya Siti Nurdiana Ismail , mempunyai wajah mirip Angelina Jolie mungkin . Padehal aku pun taktau muka Angelina Jolie mcm mana nnt aku google lah hehe :D Berpangkat tinggi iaitu Manager blog Marker Hitam ( blog terkenal ) ceh ceh . Yeahh dia reti ckp kelantan mcm hok aloh mu ni haha :D aku rasa dia mmg addicted gila kat gempakstarz .

dia panggil aku bangla ? tak guna kan ? haha dia suka ckp : pfft , kuang hajau , wtf etc etc etc aku mls nak copy conversation kat ym haha .

Okay nak tuka English version sikit : Actually we already plan for this among me , Luqman and Zainal cause we know that you will take off your ass from Kajang to Kelantan for further study and her parents ask it for her own goods .

One more interesting things that people should know is she got the awesome blog which is known as Marker Hitam , it is funny writing and she got the talent in writing to impressive readers . Actually i made the header of her blog and hoping that you like it :D

Maybe that all , i spend my time on this cartoon cause i have no idea what to say anymore . aku tak mampu nk bagi sesuatu yg berharga tetapi ini dah cukup berharga untuk bersahabatan :) I wish you goodluck rajin belajar and always remember all of us , She is the only Siti Nurdiana Ismail
Goodbye , one more thing ehh kne ckp bhs melayu biar taylor swift tak paham . Sorry taylor swift dia ni bukan i punya scandal mahupun rakan sekatil ahakssszzz dia ni kwn blogger je byebye thanks for reading :)

13 comments:

Dila Jamalia said...

fulamak aii. aku terasa tersisih sebab jarang on ym sebab ym aku bodoh eh tak kurang pandai.

Ahmad Luqman said...

B-)

Marker Hitam said...

Thnks korang :')
Aku terharu gila ni T_T

AzzamAzhar said...

Aku dh agk dah mesti Dila camtu punya haha .
Luqman , yeahh plan menjadi haha .
Dean , haaa cepatlah nangis haha :P

Candy Dandy said...

tompang nagis bole??

nangis je lar.. sob3

zainalalieff said...

yeah menjadi!

AzzamAzhar said...

CandyDandy , nangis lahhh pelakon extra lah kau hahah .

AzzamAzhar said...

Zainal , yeahhh menjadi kan haha

Ahmad Luqman said...

Apa yang menjadi? Dila jeles? Hahaha bagus.

Dila Jamalia said...

taknak kawan lokman.

zainalalieff said...

luke-marn. dila mana boleh jealous. dila dah buat tribute awal2 dekat dean kot? mana kita tau ann. arz-zarm. okay apsal aku eja nama korang pelik2 ni? -_-

AzzamAzhar said...

Lqmn , plan kita menjadi lahh haha
Dila , haha mcm budak budak tknak kwn
Zee <--- haha kau mmg pelik

Candy Dandy said...

wei pelakon xtra la best. ngeh3... xder pelakon xtra tak menjadi woo. ceh.