Thursday, December 24, 2009

DupDapDupDap

Beratur ikut kelas dlm bilik ISO , smpai turn aku sign kat sblh nama then tgk muka cikgu mintak hutang duit PIBG ; Azzam dh byr habes dan tersenyum mcm ni ^_______^ Then amek slip woah ? tujuh A dan dua B Thanks God Alhamdulillah . aku nmpk muka :) :D ^_^ :( >:| kalau korang tak paham sila rujuk blog ni haha .

jom tengok muka muka riak dan bangga dpt straight A (9A) hahahahahaha korang tak marah kan ? haha Ni sebahagian je , actly yg dpt straight ada 14 orang , yg laki sorang je yg dlm picture atas ni , dia dlm class duk sblh aku je tp aku tk dpt straight A(s) redha Alhamdulillah , ehh korang aku nk tau gak result korang :D kepada mereka yg baru amek result comment lah sini nak tau gak korang punya result :D

18 comments:

aRe-SiL said...

ko same skewl ngan abg aq ek?? as'ad,,

AzzamAzhar said...

Laaa , ni adek As'ad ke haha :D

zainalalieff said...

congrats encik azzam. usaha lebih lagi ye. form 4 is not a honeymoon year. dont be like me. haha.

AzzamAzhar said...

haha thankyou :) baik cikgu saya usaha lebih skit

aRe-SiL said...

a'a,,
adek die~
hahaha,,,
ko dok mane wei??

AzzamAzhar said...

Aku stay Taman Seri Putra lah , aku rasa abg kau penah bukk blog aku kot .

aRe-SiL said...

haha,,,
aq ingtkn ko dk KL~
hahaha

AzzamAzhar said...

Ohhh haha , KL mean Kuala Langat :P nnt time kenduri abg kau aku ada kot As'ad sebok ajak aku haha :D

Airin Azmi said...

Congrats dik! ;D

Dila Jamalia said...

kau tahu apa? kita sama. aku 7a dan B itu bi. :) anyway, congrats!

Dila Jamalia said...

kau tahu apa? kita sama. aku 7a dan B itu bi. :) okay kita ada jodoh nak nombor telepon abang azzam kacak please? eh eh tak lah kau jangan perasan! anyway, congrats!

AzzamAzhar said...

Airin Azmi , thankyou

AzzamAzhar said...

Dila Jamalia , haha ada jodoh . nnt jodoh aku lg satu marah . klau adik nk numb abg azzam mintak abg jemsbon ye hahahahahaha :P Btw Thanks :)

+daten+ said...

ah...jeles ngok muke2 yang dpt straight A tu.. anyway... tahniah...

AzzamAzhar said...

haha , ko igt aku tak jeles ape haha :P Thankyou Ikan ! haha :P

aRe-SiL said...

haha,,
datang2,,
bwk DSLR ko skali uh,,
amik pic aq byk2,,
hahaha
papepon,,
aq x tau muke ko mane satu~

AzzamAzhar said...

Aku tknak snap kau pn , nk snap pengantin je haha :P Kau tkyah kenal aku pn takpe hahaha :D

aRe-SiL said...

yola 2~
aq pon x mau~