Monday, December 28, 2009

I Have No Idea What To Post About :D


Aku baru add Taylor Swift kat MySpace , sorry sayang i tak perasan u dh buat ms haha :D


lepastu aku jumpa ni kat ms dia , dia mmg pandai jaga hati bapak mertua aku haha :) Kepada Kau, tolong jgn jelous haha :P

Azam AzzamAzhar tahun 2010 ? next post lah :D Alhamdulillah nuffnang kembali pulih setelah aku hntr pegi Hospital Banting :D So lepas ni aktiviti clicking diteruskan okay ? haha :D Aku rasa aku dh dapat URL & title baru apa yg best hasil drpd suggestion korang , tp tkde kne mengena dgn Taylor Swift . Nantikan potrait photography contest next year maybe on January :)

Link takde kena mengena , baik korang check mana tau blog korang aku link hehe :D

16 comments:

Candy Dandy said...

wei nieh fakta bukan auta.
aku les ngan taylor swift. hohoho ;))

marah tak marah tak..
ngeh

AzzamAzhar said...

Tak marah sbb kwn aku pun les dgn dia haha :D

Candy Dandy said...

bagus x marah. kirenyer oke la aku les ngan die. hohoho. wei lau ade num fon die bak mai sini. aku tercampak kt loabng jamban plak smlm. haihh..

wei jgn kedekut. heh

Dila Jamalia said...

euw gelinyaaaaaaaa "i love u taylor swift :D"

iyewwwww~~ nenek kau takkan bagi kau kawen dgn die aa. bukan melayu. aku kan ade. heh okay cukup Dila.

Ahmad Luqman said...

Lesbian lawan homo. Candy Dandy ni sebenarnya makhluk yg menakutkan. Cuba tny dia, MACAM MANA KAU BOLEH JUMPA BLOG KITORG NI SEMUA?

AzzamAzhar said...

Dila : Sorry babe aku taktau nak ckp apa sbb nenek aku kata kahwinlah sbb nenek aku minat dia jugak haha . Sumpah kau jeles kan tgk aku tulis camtu ? hahaha :P
Luqman : hotak kau , aku straight :D menakutkan kan kan ? mana tah dia jumpa blog & geng kita ?

Candy Dandy said...

to luqman - aku jumpe blog si dila dulu ar. aku jumpe kt mister potato nyer ape ntah benda ala tu. no compromise!!! hadoiii then aku klik punyer klik punyer klik aku terjah je ar. jgn la marah aku... aku x tipu.. sob3

zainalalieff said...

uwahhh taylor swift. blake lively lagi hot hot heat. hilary duff pun :')

candy dandy, awak mmg menakowt kan larh!

AzzamAzhar said...

ZainalAlieff : haha , menakotakannnn

Candy Dandy said...

apsl korg kate aku menakotkan... sedih gile..

Marker Hitam said...

Biadap gila sape yg mengaku lesbian TS tu? Tktau ke TS tu gua punya? Marah lah ni marah!

Candy Dandy said...

hahah tak sangke TS kau punye dean. tak per berkongsi kasih. ceh

AzzamAzhar said...

As i said Dean , you are sharing with me isn't ? haha . Takpe lah hari ni dia pegi rumah kau then esok pegi rumah aku amcam ? Deal ! haha

AzzamAzhar said...

haha kan dh ckp , ada yg les dgn TS ni haihhh

zainalalieff said...

TS les dengan dean ke dengan candy ni? persoalan bakal terjawab. nantikan, rhythm di TB3 Ahad, 12.30 tghari. rhy-thm!

Aku betul-betul harap korang faham apa aku cuba sampaikan. haha.

AzzamAzhar said...

tak paham tak paham haha :P