Wednesday, December 30, 2009

Ini atau Ini VOTE !

Okayy aku dh dapat tiga (3) URL blog & title BARU yang aku suka tapi still in confuse which one is the best and superb and awesome and wow and omaigod and gosh and gojes and haha and gila and stop ! Jawapan / Cadangan drpd dua gadis D dan satu lelaki misteri , aku tak pilih kasih aku pilih sbb cadangan diorang cambest !

1. Roti Bakar Hangus : rotibakarhangus.blogspot.com ( Dean )
2. Encik Roti : encikroti.blogspot.com ( Dila )
3. Blog Waklu : blogwaklu.blogspot.com ( Luqman )

Comment kat post ni cakap korang vote numb 1 /2 / 3 okayyy ?

Just now i saw my girlfriend , Taylor Swift on Oprah Winfrey Show and i was like erghh why she didn't invite me along with her haha :D

15 comments:

Marker Hitam said...

Walaupun aku suka aku punya, aku rasa aku suka Dila punya. Simple dan mudah dihafal dan pendek utk dilink hehe.

Nombor 2!

AzzamAzhar said...

Okay thanks , tp kau punya best doh :)

Amer. said...

3.

IQA said...

susah nak buat pilihan oh haha. Suka blog number one! nak pilih lagi dua actually haha.

Candy Dandy said...

aku suka dean punya. walaupun panjang tapi ntah tetibe minat plak kan, ceh

Ahmad Luqman said...

Kau ni bukan nak siasat dulu. No. 1 dah ada orang punya lah. No. 3 pun sama.

Aku vote #3 tapi kau kena letak mcm ni blog-waklu.blogspot.com kalau tak mana boleh.

AzzamAzhar said...

terima kasih semua :) tp susah lah klau blog-waklu.blogdkjfkds kan lg sng klau blogwaklu.blogsjgjgdsj

SitiNurFadhlin said...

Numb 1
Unikkk!

Candy Dandy said...

aah link 1 dan 3 da ade org gune. no 2 jerk tak de agik.

AzzamAzhar said...

Fadhlin : akhirnya kau comment post aku haha :P
Candy : Then kau pilih mana ?

Candy Dandy said...

nak pilih yg mane lagi. dah tak de pilihan . no 2 je la.

AzzamAzhar said...

Aah la numb 2 je yg boleh :(

Dila Jamalia said...

tak snonoh gila suruh org pilih tapi url dah ada orang guna. so yeay, menang tanpa bertanding! :D

blogwalku.blogjhdfbkdjh.com -- Website Aduan Kaum Lelaki Utama ? -.-"

zainalalieff said...

I go for number 2! no.3 boo boo ;)

AzzamAzhar said...

Dila : aah do website aduan lelaki haha bangang

Zainal : haha booo numb3 haha