Thursday, December 31, 2009

New Year ?

bunga api dibakar berdentum dentum menganggu dan annoying penulisan aku sehingga telupa bagaimana hendak memulakan entri kali ini apa apa pun Selamat Tahun 2010 kepada pembaca , aku tak begitu hyper menyambut Tahun Baru kerana ia ZERO . Melainkan mereka yg ber-countdown / clubbing / drink and drunk / sex ? Astaghfirullah :( Sedih tengok org zaman sekarang . Memandangkan Tahun Baru jatuh pada Khamis malam Jumaat lebih baik kita pergi masjid baca Yaasin . Harapan dan niat aku mcm tu lah , insya Allah aku pegi :D daripada membuang masa menjerit dan bersorak di Konsert yg berkumandang suara suara penyanyi yg agak kurang merdu dan sumbang . Mendongak ke langit melihat bunga api yg tidak se-gah mana tu , lebih baik tengok kat TV takde sakit tengkok nk dongak . Memandangkan Azam aku tahun lepas nak dpt 9A kurang tercapai tp aku tetap bersyukur dgn apa yg aku dpt Alhamdulilah . Azam AzzamAzhar 2010 Seriously best nama Azzam sbb every end of the year to the new year people will say my name haha :

Mengurangkan segala benda yang negatif dan menyakiti hati org lain and move on with positif contoh : Apehal perangai kau mcm Bbasjdnkabdhbdk haha :D kepada Apehal perangai kau mcm baikk gilaaa ( dlm hati dh maki hamun ) . Hopefully more love than before , kasih sayang antara keluarga kawan etc etc . Semoga Allah memberikan keizinan kepada hambaNya ini utk terus beribadah dgn secukupnya dan dikurniakan kejayaan dunia dan akhirat . Lebih lebih lagi SPM 2011 huhhhh :(

Tu je kot yg utama , haha . Aku rasa URL & title blog yg sesuai and hanya satu satu URL & title yg tak dipakai lg iaitu encikroti.blogspot.com . Maybe ni perubahan tahun baru :D okay tak ehh ? Ohh aku sekarang dah suit-sex-teen , nak amik aliran ape eh ?

14 comments:

Aifi said...

if encik roti..lo0ks like bakery la...u ate a lots 0f roti neh..sh0uld find an0ther w0rds dat suite f0r ur bl0g and u..mixed them..could be ok..

AzzamAzhar said...

encik roti is translated of mrbread lahh :P kwn azam ckp cute then buat lah title BlogEncikRoti pastu ade description : lebih sedap disapu kaya :)

SitiNurFadhlin said...

Lebih sedap disapu kaya? Haha best best
Kata nak amik sains teknikal.
Jgn amik aliran yang kte tak minat.
Boleh down nanti.
Hmm before bc yaasin buatla solat istikharah. Huhu

AzzamAzhar said...

haha okay okay , aku suka sc technical . Nnt lah pikir pikir haha thanks

Aifi said...

I n0e la roti=bread=ブレッド=pang(in k0rean)..erm..blogencikroti pretty g0od :)

Ahmad Luqman said...

w0aHx.. azam adew pembaca wempit lol

zeroz said...

eh knpe kaww memanggil nme kuw? -zero- .
ahhah . kiddin' .
cantekk ko pnye azam .hiii .

zainalalieff said...

luqman! jahat nye you! haha. ehh, aku punya new year lagi lah zero. tersekat dalam jamm sumpah buat aku menyesal lahir kat kl :(

Candy Dandy said...

ceehehhee tuh jerk yg ade kt fikiran aku skunk untk komen &*@^#%^ ahhaa gile kau sori aku x mencarut.

AzzamAzhar said...

Luqman : bawngang larhh ka0 nehh , tuw sedare aku l0lxX... :P haha

Zeroz : haha sorry ter-sebut , TerimaKasih :)

Zainal : kesiannn , tu lah kau dok KL sape sruh . Cuba stay kat Banting jalan kosong tak jamm haha :P

Candy : haha ape ape lah

Ahmad Luqman said...

eH akuw ta ckp sEsape p0wn. . *sapew mkN dUrian mul0t dia bau bUsuwk l0rh

Hahaha minta maaf ;)

jayLa 愛 said...

bgus bgus.

azam yg bru but ta perlu la en kaw tuka nme.

ahahks !

url kaw better yg nih. mr.breadGENDOT.

waaah, i like~ :P

AzzamAzhar said...

HaHa BuDarKK PaNDaii Nehh BuweeKK :P

AzzamAzhar said...

Jayla : tak mungkin kau lah gendot asek mkn mcd , bila nk blnje aku lg ? haha Yang penting nak tuka tp tah bila haha