Saturday, January 2, 2010

Sony Ericsson Drama :)


Sekian sahaja drama , cpt byr duit ticket ! Bangga gila aku menang contest Jebon dpt lah penghias peti sejuk / fridge / assalajatun / peti ais / peti besi / freezer / almari sejuk haha :) Lagi 3 hari school day , dah terbayang bayang muka tahan berak bangun awal pagi mamai amik towel tertarik bra . Nanti pegi skolah muka sememeh mcm hanjeng kurap haha . Bila aku fikir kan bila lah nak habis sekolah mcm abang aku , takyah pikir ape ape boleh tidur smpai 12 afternoon . Rasa semangat sikit je nak sekolah tu pun lepas beli school bag kat AlIkhsan haha :P Then aku terbayang kalau lah dapat sekolah berasrama mcm mana lah D60 , PC and Yari aku hmmm :( mesti diorang rindu aku haha . Balik dari hostel je ' I'm Home ! Come to Papa :)' Sedikit upset bila abah aku ckp jgn skolah biasa tapi aku nk duk rumah setiap hari update blog hmmmm :(
Picit gambar utk paparan yang lebih WOW

14 comments:

zainalalieff said...

kau nak tau sesuatu? aku jealous. okay kau dah tahu.

SitiNurFadhlin said...
This comment has been removed by the author.
AzzamAzhar said...

Zainal : Jom rompak aku haha :P Ya Allah lindungilah Mohammad Azzam Bin Azhar ( terima kasih kerana mendoakan saya ) haha

Fadhlin : best :) hahahaha . Kita share best sama sama

Dila Jamalia said...

hohohoooo. azzam masuk asrama padan mukeeee :D

AzzamAzhar said...

Dila : haihhh tu pun klau dpt , klau tak dpt mesti dia sruh cari jugak huuu :(

Candy Dandy said...

lawa enset kau .. terbaikk !

Ahmad Luqman said...

fuyoo. fuh nnt nak kena buat tribute utk kau pulak lah kot :P

AzzamAzhar said...

Candy : haha thanks

Jebon : Tribute pasal ape pulak ni ?

Marker Hitam said...

Wah wah wah. Aku ni masih pakai handset baling kerbau bajak sawah kau tahu? Hehe. Tapi tkdelah jeles mana. Uncle Ismail ckp, dalam bulan 6 nanti aku balik cuti Insya Allah dia belikan laptop utk aku. Sempena results dan birthday. :')

Ahmad Luqman said...

tribute mcm kita buat utk Dean. Aku tk faham oh aku kan bukan jemsbon lah, jebon pun bukan.

AzzamAzhar said...

Dean : Woahh ? dapat laptop . Pehh kerat dua dgn aku boleh kasi aku sebelah haha

Jemsbon : Ohh buatlah tribute nnt aku nangis nangis haha

zainalalieff said...

kau masuk asrama nanti mesti aku rindu kau. buatkan tribut. hari2 aku baca. hari2 aku tatap gambar kau. haha. lepas tu print gambar kau letak bawah tilam. dean letak gambar luqman bawah bantal. apa barang an? haha.

AzzamAzhar said...

Gila gay hahahahaha :P letak bawah katil je takyah tgk slalu haha

zainalalieff said...

baru aku perasan, phone kau takde reception. haha.