Saturday, January 2, 2010

Family Blogger or Blogger Family ?

Tiba tiba tergerak hati nak joging then ajak kawan joging lepastu kawan belanja makan roti canai kat mamak , lepas joging makan makanan berkolestrol tinggi Roti Bom erghhh sedap :) Lepas tu pegi Unisex Hair Saloon for haircut , yelah dh nak bukk skolah haha . Then teringat Hanis Zalikha tulis kat blog dia pasal dia akan terpapar di Surat Khabar Berita Harian hari Sabtu , lepas tu beli kat kedai india depan pastu tgk page 2 , dengan muka muka control handsome katanya . Ohh pasal tajuk tu , family members dia blogger jugak 3 cute little children yg manage blog Monster Jambu blog comel dan kelakar haha :D Ibu kepada Hanis Zalikha yg manage blog Model 80-an which is the great looking moms . Aku ckp kat mak aku ' muka diorang mcm sebaya je kan ? hehe ' Lepas dia terpapar kat paper kan followers dia terus naik daripada 3k ++ ke 4k ++ woah , kalau lah follower aku mcm tu haha . Actly family aku pun ada yg blogger . My mum managing the Aku Anak Hj Sidik and My younger sister managing the Feel Your Dream if i am not wrong cause she always changing the title haishhh . Btw , i am trying to practise your 14 tips to be a famous blogger like you Hanis Zalikha jiwangg hehe :) I almost forgot my aunty blog SiHatiMerahJambu

19 comments:

Candy Dandy said...

aku pun ade bace kt kosmo rituh. makan roti canai tersembur doe. hahaha . itu terbaik la . lagipun blog die the best and bagus jugak :D ...

Dila Jamalia said...

kau bg tahu family kau pun ada blog dgn harapan kau pun dpt masuk newspaper ke?

AzzamAzhar said...

Candy : Ohh , actly aku jarang beli paper sbb abah aku tkde kat umah haha .

Dila : Dengan harapan begitu , tp takde wartawan nak baca hahahahahahaha :P perghh best kot klau dpt market blog

Candy Dandy said...

alarh macam yg citer Awan Dania tuh. nampak link blog semua terjah and follow padahal tuh untuk lakonan jerk.hehehe, market masuk tv, news nie semua malatop wei .. ahahah

zainalalieff said...

Aku ckp kat mak aku ' muka diorang mcm sebaya je kan ? hehe ' pick-up line ni boleh pakai lagi weh. haha.

AzzamAzhar said...

boleh pkai utk ape wey ?

zainalalieff said...

pikat hanis zalikha. haha.

AzzamAzhar said...

haha takde keje , dia 19 aku 15 erkk kakak dgn adek je weyy :P

Candy Dandy said...

azzam - cinta tak mengenal usia. wakakakak

cik EPAL said...

blog dia memang terbaikk...suka baca jugak :)

AzzamAzhar said...

Cik Epal : ThankYou , ziarah dan melawat lah blog saya selalu mcm org sakit lak nak ziarah hehe

Dila Jamalia said...

http://www.nuffnang.com.my/blog/2009/11/16/win-up-to-rm10000-cash-prizes-from-mister-potato-just-by-being-creative/

bukan nak eksyen dgn kau la tp nuffnang pernah link blog aku dlm post dia n followers aku tmbah 50 org dlm seminggu wktu tu! fuhh. bahagie aku. :D

jangan jeless youuuu :P

AzzamAzhar said...

Actly , aku dh penah tengok lah haha :P Cehh eksyen lah tu haha

Dila Jamalia said...

laa buat malu aku je :P

AzzamAzhar said...

Kan dah malu haha , lain kali kat ym je lah haha :P

Melody of Lexy said...

best nyer jadi blogger famous pastu masuk paper ~_~

AzzamAzhar said...

Melody Of Lexy : tahutkpe hehe

zainalalieff said...

candy, true! haha.

FatinAzzera said...

org dah tuka url hahhaha