Tuesday, January 19, 2010

Tersentuh sehingga banjir aku menangis :'(

Wahai pembaca sekalian ini post ke seratus , seratus lah yg nombor dia camni 100!

Hari ni lastday utk mereka yang dapat tawaran ke SAMBEST & SAMBBST. Blah pun korang haha GoodLuck for your further study :) Aku dapat tawaran ke SMT Kuala Lumpur yg aku apply, so glad to know that. eksaited konon, almaklumlah sekolah Kluster haha. Aku berharap sangat kat SBPI Rawang so boleh amek Science Technical stream jugak tp dlm environment yg extravaganzaordinary perkataan tak wujud, aku dlm proses menghempas hempas pulas pulasan utk masuk sekolah tu. Aku harap aku akan okay kat Technical Institute Of Kuala Lumpur :)

Sebenarnya utk post ke 100 ni nak buat potrait potography contest tp rasa mcm tak sempat je, potong stim lahh asmara ehh asrama ni haihh. Sebab 21st January 2010, Thursday Night aku terbang pkai sayap Malaysia Airlines ke Langkawi utk percutian bersama keluarga terchenta sampai 23rd January 2010, Saturday Night aku sampai KLIA. Hari Ahad pulak mesti sebuk atau pun bahasa jawa 'Busy' persiapan utk SMTKL tu sbb intake pada 25th January 2010, Isnin.

MAYBE ini post terakhir aku dan akan update minggu depan, tak pun minggu depan lagi . Nampaknya Blog Encik Roti dah tak berseri mcm dulu lg lah :( Aku merayu kat pembaca , eh nk buat surat rayuan juga ke kat korang ? LOL supaya korang akan terus membaca dan meng-link blog saya kat post / sidebar :) Kepada rakan blogger : Lukman , Zainal , Amer , Dila & Dean : Aku sayang korang kahkah. Doakan utk aku yea ?


Sebagai habuan tebuan, Commentor ke 10 akan terima hadiah misteri !
cepat sementara masih panas


Sekolah Menengah Teknik Kuala Lumpur merupakan sekolah teknik
tertua di Malaysia. Ditubuhkan pada tahun 1926 sebagai "The Federal Malay State
Trade School", namanya ditukar kepada "Junior Technical Trade School". Namanya
ditukar sekali lagi kepada "Technical Institute of Kuala Lumpur" mengikut
Laporan Razak 1956. Akhirnya pada tahun 1962, kerajaan bersetuju dengan nama
sekarang iaitu "Sekolah Menengah Teknik Kuala Lumpur" (SMTKL)

18 comments:

aisyahnurhanie said...

sekolah menengah teknik kuala lumpur. selamat menerima seorang pelajar yg BERWAWASAN ahakzz .

okay selamat pegi ke skolah baru yeaa azam. haha!

Candy Dandy said...

Selamat berjuang demi negara. erh ye ker? wei nak dapatkan jawatan aku balik iaitu menjadi pelakon xtra boleh ?!

AzzamAzhar said...

AisyahNurHanie : Hehe , sape pelajar yg berwawasan tu ? btw thanks

AzzamAzhar said...

Candy : Tak Boleh dh tutup dah kekosongan watak :P

Eyriqazz said...

wah2,congratz...

Ada Apa Dengan Hanis Zalikha

Aura Hanis Zalikha

AzzamAzhar said...

Eyriqaz : ThankYou hehe :)

Dila said...

congratz :)

1st time komen wpun slame ni da byk bace

Ahmad Luqman said...

Eja nama aku Luqman lah. Haha

Ahmad Luqman said...

Yehh good luck!!!

Ahmad Luqman said...

Yehh menaaaang!

zainalalieff said...

100th post ialah post yang paling sedih ye azzam? haha.

AzzamAzhar said...

Dila : haa bagus comment lg hehe :)
Luqman : Ohh tereja ikot nama kwn aku pulak. Hmm yelah kau mng, actly aku kat Langkawi. nnt aku cari lah ape yg best.
Zainal : Agak sedih :( Hmmm

Amirul Rezza said...

Kau pergiiyyiiiyyiiyii. Sobs Azzam.

Dila Jamalia said...

amer nyanyi sumbang! btw, congrats azam! tumpang bangga ni :') dean dah pergi. kau akan pergi. aku je tak pergi-pergi :(

AzzamAzhar said...

Amer nyanyi wehh haha :D
Dila, nak buat mcm mana dah ada jalan mesti nak lalu. Melainkan ada polis yg tahan, terpaksalah berhenti hehe :) Tinggalah korang ;'(

GOBLIN said...

LOL
I love your blog,it's kind passionate,hahahah

IQA said...

Tahniah! Aku dapat Vokasional. Adui kalau dapat Teknik KL kan best :)

emma said...

TiKL gempak weh!
Proud to be x-TiKL