Saturday, March 20, 2010

i am now sweetSEXteen

Happy Birthday Azzam!
wish sendiri kan lagi bagus hehe. sekejap je aku dah 16 tahun, 365 hari lagi aku 17 pulak. Ya Allah may all my dreams come true. nantikan kelainan azzam yang berusia 16 tahun :)
marilah vote saya di cornetto show your love search azzamazhar dan vote video yang saya lupa nak letak title hehe. mungkin anda pengundi bertuah yang mereka cari.
2010 Birthday Present :
-Yellow crocs crocband.
-bag tag.
*will be update.

14 comments:

Dila Jamalia said...

tgh vote.

AzzamAzhar said...

woah thanks

Dila Jamalia said...

eh weh kau baru buat video petang tadi ke? aku rasa esok br video kau keluar kt gallery kot sbb aku search td takde pun.

AzzamAzhar said...

Ohh yeke, mungkin lah tlg promote kan skali eh sbb aku nk balik hostel dah sob sob T.T

SitiNurFadhlin said...

Tahniah! Have a nice year :)

AzzamAzhar said...

thanks Lyn, long time no see.

zainalalieff said...

Esh awok nih sex sex -__- tahniah dapat crocband! Jibbitz kasi penuh bru style :P

Selamat lanjut usia. Semoga melanjut lagi.

Dila Jamalia said...

letak Jibbitz bunga2 sampai penuh macam taman bunga!

AzzamAzhar said...

Ohh jibbit tu benda alah yg kat hole crocs rupanya haha. korang belikanlah utk aku (birthday present)

Muhamad Nazhif said...

semoga panjang umur dan murah rezeki...

knapa SIX tuh dieja SEX?

Ahmad Luqman said...

Selamat hari jadi.

Amirul Rezza said...

Happy Birthday! :)

soffya said...

salam..
selamat hari lahir..
semoga pnjg umur dan dimurahkan rezeki...


p/s:saja singgah sini, tengok perkembangan pelajar sekarang.akak guru baru...;)

AzzamAzhar said...

thanks all.