Thursday, June 17, 2010

Maria Ozawa

Tolong jangan google title tu. Jom lah gelakkan gmbr ni, haha. Aku takde kerja lepas tu amik straighten hair iron kawan Along punya buat kat rambut aku (: Kimme, take a look at this hehe.
Ptg tadi Along aku balik dan membawa seekor kucing yang comel.

Akhirnya ada pengganti kucing aku Dory yang MIA (missing in action). Tapi masalahnya apa nama sesuai utk kucing ni eh? takkan nak panggil unknown?

unknown, meh sini makan!

*taken using camera Sony Ericsson Yari, battery Nikon D60 exhausted

17 comments:

RAY said...

mana pergi contact lens kau yg warna biru tu? dah kasi maria ozawa? XP

AzzamAzhar said...

Takkan nak pakai time duduk kat rumah kot -________- hehe.

RAY said...

true... true ...

Ahmad Luqman said...

pehhhhhhhhh makin cair dila

zainalalieff said...

Fuyohhhh! Hensem gila cair meleleh-leleh dila. Hahah.

Bagi nama kucing ni, nonem.

RAY said...

oh ye pasal kucing tu..abg kau kutip tepi jalan ke beli kat kedai? lain macam je nampak -.-

Ahmad Luqman said...

bagi nama kucing kau kutip atau pungut.

zainalalieff said...

Haha kesian gila nama kutip. Kang dia dah besar, dia dengar nama tu. Dia tau ah dia kucing pungut.

Marker Hitam said...

Hahahahah dila mengamuk baru korang tahu. Dan pls azzam jgn buat rambut cmtu kalu nk kua lg dgn kitorg. Mcm gay mana kau tau -_-

zainalalieff said...

Dean lagi buat Azzam mengamuk. Haha.

AzzamAzhar said...

Luqman&Zainal : Siot, tak habis habis kena kan aku -_____- lepas ni aku masuk asrama nk kacau sape? Tak kan nak kasi nama kutip / pungut. hina gila haha.
Dean : Gay? haha rambut tu sekejap je. Aku tidur pagi esok rambut aku jadi mcm biasa hehe.
Ray : Kucing tu kutip disebabkan kesian sgt.

Zaidi Hamid said...

Aku pun nak rambut lurus waaa :O

AzzamAzhar said...

Cubalah hair straighten iron hehe (:

RAY said...

owhh..bagus2, abg kau berhati mulia..jagalah Kutip baik2. haha aku pulak yg bagi nama XP

Dila Jamalia said...

AKU MACAM NAK GULING TENGOK RAMBUT BARU KAU HAHAHAHHAHAHA JIJIK GILA.

oh btw, aku pun ada kucing kutip yang aku jumpa depan sekolah. aku bg nama Anita tapi tak sure jantan/betina hehe. kau bg la nama dia Shafiq ke, Razali ke. macho jugak bunyi nya.

Dila Jamalia said...

HOI ZAINAL LOKMAN APE NI SEBUT-SEBUT NAMA AKU >__<"

AzzamAzhar said...

RAY, Abg aku decide bagi nama Didy *gila gedik lah. Dila, Dah lah kwn aku nama syafiq. Nama bapak kawan aku Razali -________-