Sunday, July 4, 2010

Woii, apsal kau curi boxer aku haa?!

by Adobe Photoshop CS3 Extended

Padehal, tktau pun sape yg curi boxer aku -_______- Apsal lah boxer pun org nak curi eh? Cikgu kan slalu ckp nak bercinta tapi seluar dalam pun mak yang belikan, habis tu kalau pencuri boxer ni mak aku yang belikan utk dia lah?

Semalam Hari Bicara Akademik, my parents takleh dtg sbb abah kerja. Beliau sampai malaysia 13 July. Ma pulak takut nak drive smpai KL. So ai balik sendiri dengan kawan kawan ai Hadi dgn Mas penat gila lah. My Result mid-terms ni teruk gila, aku pun tktau kenapa. Ada yg ckp aku asik dgn rekacipta. Lgpun time cuti 2 minggu tu aku tak study pun. Kira boleh lah ada satu A ; agama. satu fail ; Physics.

5 comments:

Ahmad Luqman said...

Abah = 'Beliau'

Hahahaha. Sadis boxer pon nak curik.

Lyana said...

ksian. ad jgk org admire boxer kau. hahahaha ;D

Dila Jamalia said...

Boxer kau mmg pink ada love-love? aww jambu! :D

Encik F said...

sme ar. prnh gk kene cilok boxer :(
mesti pencuri tuh x mampu nk beli dowh.

AzzamAzhar said...

Yelah Luqman.
Well Lyana, duduk asrama tak mcm budak tu kan haha.
Dila, takde lah tu cuma gambaran org ramai ttg boxer haha.
Encik F, biasa lah tu -____-