Saturday, December 25, 2010

Aktiviti cuti sekolah

Okay kali ni betul, tak tipu punya. Aktivi cuti sekolah aku kali ni pergi concert dengan Taylor Swift. Kau ingat aku tipu ke? Serious ni. Korang jealous kan sebab tu buat buat taknak percaya. Aktiviti cuti sekolah ni takde kena mengena dengan boss aku pun. So, gambar dia takde. Yelah takkan nak bawak dia pergi concert pulak. Korang tak caye tengok gambar ni ;


cun gila kan dia. muka aku tak handsome pulak time ni. Sakit perut kot time ni. Aku dah jumpa dia, korang bila lagi? Best gila concert.

Aktiviti cuti sekolah aku lagi satu pulak, buat photoshoot dekat Pantai Morib. Sebenarnya dah lama plan tapi macam macam hal sampai delay ke cuti sekolah ni. Model ni Opie, Gojes gila kan. Dia senang jugak lah nak pose, tunjuk contoh and dia boleh buat. Thanks Opie :)


16 comments:

Iqa said...

Kau ye ye je, hahaha. Eh lawa la gambar yang photoshoot tu :D

syafa yawww, said...

azzam jonas. hemm, maybe =;=

Yasmin said...

lawa la gmba dengan taylor swift tuuuuuu ! nak jugak ! haha

Archyher said...

betul ke ni azzam ==''

EZATUL HANI said...

nice. azzam taylor? or azzam swift?
hahahaha

AzzamAzhar said...

1.Thanks Iqa
2.Nick Azzam
3.Yasmin nak buat sendiri haha
4.Yeah, ni Azzam
5.Taylor Azzam haha

Asyraf Azmy said...

lawa photographs.
kau guna speedlight eh. berapa bucks?

AzzamAzhar said...

Thanks dude. SB900 - RM 1.6k smthg

. sabrina . said...

oke aku tak percaya kau dgn taylor ! -.-'

Nur Najihah said...

lawa tu..

Atyqa Rosli said...

Photoshop pro mula beraksi. Hahahah.

AzzamAzhar said...

Sabrina - Kau jealous tu hahaa
Nur Najiha - Thanks
Atyqa Rosli - Mana ada pro lah hahaa

ynabugg said...

Haha aku banyak kali buat gamba macam tu. Belajar kat finger tips.

AzzamAzhar said...

Try lagi lah

khadijah1003 said...

xpe azzam xpe.. deadly ak x percye~ kah3!

Johana raisa said...

waaaa lwa gila gambar photoshoot tuh! cun doe. nak jadi model boleh? bahahaha