Wednesday, December 22, 2010

Sue Anna Joe's talk

Aku jumpa artis. Ni artis pelukis ke yang nyayi eh?

Ni lah artis tu, Sue Anna Joe versi cikgu disiplin garang. Aku dah jumpa dia, Kau bila lagi? Jumpa dia time Rantai-Art Festival 2010 Gravity, Wednesday December 22 dengan adik, Fatin. Banyak tips dia bagi yang sangat berguna, tapi LCD projector spoiled the talk. Gambar yg dia snap lawa tp disebabkan projector tu, colour dia out. Dapat jgk tengok dia live :)

Korang try lah pergi Event ni, Best walaupun agak hambar. Kalau nak dtg pukul 3, time tu best. Kalau datang awal lepak jap dgn Pak Yusuf ni, sruh dia ajar kau lukis. Dia dah ajar aku. Korang bila lagi? Dia ckp tkyah jadi cleaner, belajar melukis lepas tu jual. Tp kalau nak jadi cleaner part time melukis boleh jugak.

Ada pameran lukisan jugak. Kalau korang nak tgkp gambar dgn abang superman muka perit ni pun boleh. Posing mcm adik aku ni tau. konon konon cakap 'aww hensem nye abg ni walaupun muka tak nampak mcm meneran sakit perut mesti makan banyak ni, i loikeee'

5 comments:

Muhammad Zawawi (awimarchello) said...

kat mane kat mane?

AzzamAzhar said...

Balai Seni Lukis Negara, sebelah Istana Budaya.

Kehoe Cheong said...

What an awesome blog you have! I just can't stop myself from scrolling down you know!

Well,keep on writing because I'll keep reading!

AzzamAzhar said...

Thanks A lot Kehoe Cheong

Fihan said...

Dia ni photographer