Thursday, December 9, 2010

Keputusan Sem 1 (final exam)

Hasil study last minute, Hasil stay up sampai malam buta esok tertidur time exam (physics), Hasil malas struggle, Hasil main-main, Hasil tak focus time cikgu ajar, Hasil online fb selalu bukan salah blogger, dan Hasil usaha bersungguh-sungguh tak mengenal jemu (BM), Hasil otak yang kreati dan handsome (ED), Hasil otak yang geliga mengira(Maths)

Orang tak rabun pun tk boleh tengok camni orang buta lagi lah, click lah bagi besar.

sikit lagi nak 4 flat :) harap harap Sem 2 (SPM) straight A's lah

13 comments:

aidillah HAIMI said...

good luck. chayok2.

AzzamAzhar said...

Thanks Aidillah

the daten here said...

wow. terer tu
tahniah

AzzamAzhar said...

Mana ada terer, biasa je doh -.-

naddy♥ said...

ea, kira ok la tuh :D

shida sajee.. said...

Bley tahan result ko .. huhu

AzzamAzhar said...

Naddy : Okay apa nyaa -.-
Shida : Bleh tahan teruk kan? hahaa

Applepinkcomey said...

bgs la ni, ade 1 G je kan ? good luck SPM 2011! aku dah lepas ! :DD

AzzamAzhar said...

Hajar : Tapi tetap ada G -.- Thanks btw

Asyraf Azmy said...

Nice blog dude!

baincardin said...

Demam HDR dah kembali! jom rilex layan....^_^

AzzamAzhar said...

Thanks AsyrafAzmy & BainCardin, nak try jgk buat HDR :)

adilia the owner said...

sekolah teknik kuala lumpur eh?ambil aliran apa?